ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (20/5/2011)

dendrof7

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 20/5/2011 η εθελοντική δράση του Ι.Ε.Α. σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και την υποστήριξη εταιρειών – μελών του Οργανισμού που ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εθελοντική δράση του Ι.Ε.Α. σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και την υποστήριξη εταιρειών-μελών του Οργανισμού που ευαισθητοποιούνται σε θέματα περιβάλλοντος και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, εθελοντές-προσωπικό των εταιρειών, περιποιήθηκαν δενδρύλλια (κεφαλληνιακής ελάτης) που έχουν φυτευτεί τα τελευταία χρόνια στις καμένες εκτάσεις στον περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. Η ενέργεια έλαβε χώρα στην περιοχή ‘Γκούρα’.

Η εθελοντική αυτή δράση, έγινε με την υποστήριξη των εταιρειών:

  • ΔΕΠΑ ΑΕ, Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ,
  • ΔΕΣΦΑ ΑΕ, ΔΕΗ ΑΕ, ONETEAM AE, ΕΜΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ,
  • ΓΡΑΦΟΤΥΠΙΚΗ ΑΕ, EUROBROKERS AE, ONEX HELLENIC AE,
  • ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ(Επιθεώρηση Παϊκόπουλου)

και του Συλλόγου «Φίλοι του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης».

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις καθώς και ενέργειες εθελοντικής πυροπροστασίας για την περίοδο του καλοκαιριού.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ενέργειας: ΔΕΠΑ ΑΕ, Ελληνικά Ταχυδρομεία ΑΕ, ΔΕΣΦΑ ΑΕ, Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, θα βρείτε στο http://www.parnitha.eu/