ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (15/3/2015)

parnitha_banner_15_03_15

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργάνωσαν, σε συνεργασία με το ΚΕΑΝ, περιβαλλοντική δράση στην Πάρνηθα, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Ο ΣΚAΪ και το Ι.Ε.Α. στηρίζουν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετείχαν σε δράση περιποίησης φυταρίων (κεφαλληνιακής ελάτης) στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με χορηγούς επικοινωνίας την εταιρεία Boussias Communications και το διαδικτυακό περιοδικό ECOENERGEIN.GR .

O ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.) και τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας θα βρείτε στο www.skai.gr, στο   www.iea.org.gr, στο www.parnitha.eu και στο www.kean.gr αντίστοιχα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

anadasosi2_symmetoxi_dilosi

Κάντε κλίκ στην εικόνα

 

 

parnitha_14_3