ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (6/10/2013)

parnitha_oct_2013

Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια δεντροφύτευσης περιοχής της Πάρνηθας.

Πιο συγκεκριμένα,

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργάνωσαν την περιβαλλοντολογική αυτή δράση με την υποστήριξη του ΚΕΑΝ σε περιοχή της Πάρνηθας την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες από την δράση της Πάρνηθας:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ypostiriktes parnitha oct 13

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Οι εργασίες, θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 13.00. Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ’ όπου στις 10.00 πμ. λεωφορεία θα μας μεταφέρουν στον τελικό προορισμό ενώ στο τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει λεωφορείο στο σταθμό της Κηφισιάς, με αναχώρηση στις 9:30 για το σταθμό του τελεφερίκ Πάρνηθας. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξεχωριστό χώρο για φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια.

Το Ι.Ε.Α. στηρίζει τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετέχουν σε δράση δεντροφύτευσης (κεφαλληνιακής ελάτης) στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Η δράση πραγματοποιείται, με χορηγούς επικοινωνίας την εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ, την εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό 4ENERGY.

Υποστηρικτές δράσης: ΔΕΗ ΑΕ, ΑΣΠΡΟΦΟΣ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕ, ONE TEAM AE, ΔΕΠΑ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ, LATTE ART, PIZZA FAN AE, ΜΙΓΚΕ GR κα

Περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.), τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας θα βρείτε στο www.iea.org.gr και στο http://www.parnitha.eu/ .