ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Environmental Awards

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Environmental Awards 2014 τα οποία υποστήριξε και την φετινή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.). Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά φέτος, σε ιδιαίτερα εορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα, στις 18 Δεκεμβρίου 2013.

Σε κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications και το Plant Management.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Περισσότερα Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, ενώ τα βραβεία απένειμαν στους νικητές:

Ο κ. Σεραφείμ Τσόκας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, ο κ. Παύλος Θωμόγλου, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), ο κ. Αλέξανδρος Γιαννέλος, Πρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης, ο Δρ Αθανάσιος Tσιρίκας Σύμβουλος Διαβαλκανικού Κέντρου Περιβάλλοντος,  ο κ. Αλέξανδρος Τομπάζης Aρχιτέκτονας, η κ. Κάτια Λαζαρίδη, μέλος της κριτικής επιτροπής και Ph.D, Aναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήμα Γεωγραφίας, Χαροκόπειο Πανεπιστήµιο και πρώην Πρόεδρος Ε.Ο.ΑΝ, ο κ. Αντώνης Κοκκόσης, Ph.D, Καθηγητής ΕΜΠ και μέλος της κριτικής επιτροπής, ο κ. Μιχάλης Σπανός Διευθύνων Εταίρος της Global Sustain, ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Γραμματέας Μη Κερδοσκοπικής & Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Οργάνωση ΓΗ  και συνιδριτής του aephoria.net, η κ. Κωνσνταντίνα Σκαναβή, Ph.D, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής και καθηγήτρια στο τμήμα Περιβάλλοντος, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ο κ. Κώστας Μάντζιος, Επιστημονικός Συνεργάτης και μέλος της κριτικής επιτροπής και ο κ. Χάρης Τσαβδαρής, Γενικός  Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Υπουργείου Οικονομικών, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Διδάκτωρ σε Συστήματα Υποστήριξης Αποφάσεων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Περισσότερα: http://www.environmentalawards.gr/