ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (8/11/2015)

parnitha_banner_760x400

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργάνωσαν με επιτυχία ενέργεια δεντροφύτευσης περιοχής της Πάρνηθας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Οι εργασίες άρχισαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι ενώ τα παιδιά φιλοξενήθηκαν σε ξεχωριστό χώρο για φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια.

Ο ΣΚAΪ και το Ι.Ε.Α. στήριξαν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με χορηγούς επικοινωνίας την εταιρεία Boussias Communications και το διαδικτυακό περιοδικό ECOENERGEIN.GR.

O ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις στο μέλλον. Πληροφορίες θα βρείτε www.skai.gr, www.iea.org.gr, www.parnitha.eu.

Πληροφορίες-Συμμετοχές:

Αφροδίτη Δαμιανού, τηλ. 2105121021, e-mail. marketing@iea.org.gr

anadasosi2_symmetoxi_dilosi

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση

https://iea.org.gr/application-drasis-iea

ypostiriktes_10_11