Συνέδριο 2017

Foundation Gabriel Peri and IEA

Το Fondation Gabriel ri και ο Όμιλος «Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη» (εν Ελλάδι φίλοι της Fondation Gabriel Péri) διοργάνωσαν με επιτυχία το συνέδριο

Η Ευρώπη στο σταυροδρόμι των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων

με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης και της Boussias Communications.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017, ώρες 17:30-20:30 στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα.

Το πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας, Fondation Gabriel Péri, άνοιξε από την Ελλάδα την μεγάλη συζήτηση για τον επικείμενο κρίσιμο κύκλο διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία κ.α) και την επίδραση που αυτές θα έχουν, όχι μόνο στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στις οικονομίες της Ευρωζώνης. Επιπρόσθετα πραγματεύτηκε τον τρόπο που οι συντελούμενες πολιτικές και οικονομικές διεργασίες στα μεγάλα κράτη της Ευρώπης και της Ευρωζώνης, επηρεάζουν την πορεία του Ελληνικού Προγράμματος Προσαρμογής και τις οικονομικές προοπτικές της χώρας μας.

Η βασική θεματολογία επιχείρησε να δώσει τις ορθές απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν αναφορικά με την αποκωδικοποίηση και την κατανόηση της ροής των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων εντός και εκτός Ελλάδας.

Το Συνέδριο υλοποιήθηκε βάσει των πιστοποιημένων προτύπων ποιότητας και βιώσιμης διαχείρισης εκδηλώσεων, ISO 9001, ISO 14001 και ISO 20121.

Χορηγοί Συνεδρίου

 

Προφίλ ΔΕΗ

Προφιλ WARPLY

 

Περισσότερα λινκς για το Συνέδριο: