aiolos250_logo

G.A.T. AIOLOS TEAM

Οι επιτυχημένες και ταχείς μεταφορές γίνονται πράξη από την εταιρεία μας G.A.T. AIOLOS TEAM. Από το 1969, με ιδρυτή τον Αθανάσιο Γιαννακέλη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας συνέπεια και υπευθυνότητα, έχοντας πάντοτε ως στόχο εύκολες μετακομίσεις και μεταφορές.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που απασχολούμε, η εμπειρία που μας χαρακτηρίζει στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών, καθώς επίσης και η τάση μας να χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που μας προσδίδουν αξιοπιστία.

Η εξέλιξη που εξακολουθούμε να επιδεικνύουμε μετά από 44 συναπτά έτη και η δική σας προτίμηση στις παροχές που προσφέρουμε, μας έχει τοποθετήσει ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεταφορικές εταιρείες του χώρου. Οι μεταφορές, οι μετακομίσεις, η διαδικασία συσκευασίας αντικειμένων, η αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση αντικειμένων στις ιδιόκτητες και ασφαλείς εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που βρίσκονται στην διάθεσή σας, όποτε κι αν τις χρειαστείτε.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται σκληρά για να αποδώσει τα μέγιστα, προκειμένου να φέρει εις πέρας μετακομίσεις και μεταφορές, με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικών μηχανημάτων.

Η αποδοτικότητα των διαθέσιμων παροχών αποδεικνύεται από το πελατολόγιό μας, το οποίο αποτελείται από τις μόνιμες συνεργασίες που συντηρούμε με ιδιώτες, Υπουργεία, Πρεσβείες, Οίκους εξωτερικού και πολυεθνικές εταιρείες αλλά και νέους ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν.

Η συνέπεια και η οργάνωση αποτελούν προτεραιότητά μας, ώστε όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε για τη δική σας εξυπηρέτηση να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και ύψιστη αποδοτικότητα. Η προτίμηση που μας δείχνετε μας ωθεί να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να τις εμπλουτίζουμε, ώστε η G.A.T. AIOLOS TEAM να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες σας.

http://www.gataiolosteam.gr/