europalso_b2_400-1

EUROPALSO

Europalso Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO) ιδρύθηκε το 1956 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Πιστοποιημένος Οργανισμός Κέντρων Ξένων Γλωσσών με 2.800 μέλη και συνεργαζόμενα Κέντρα, 20.000 εργαζόμενους και 300.000 μαθητές.
Στη βάση του πολιτισμού, των αρχών και των αξιών, ο Σύνδεσμος στοχεύει στην ευημερία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, των εργαζομένων, των μαθητών και της κοινωνίας γενικότερα. Σημαντικότερες δράσεις του Συνδέσμου είναι:

1.Η διεξαγωγή ποιοτικών εξετάσεων γλωσσομάθειας όπως: οι πιστοποιημένες εξετάσεις αξιολόγησης Europalso, οι εξετάσεις ESB και Cambridge και οι εξετάσεις IELTS, Michigan, IFA και Goethe που συνεργαζόμαστε.

2.Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως: η διοργάνωση συνεδρίων και εκθέσεων ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, τα πρωτοποριακά σεμινάρια, οι συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για τους μαθητές, οι εκπαιδευτικές εκδρομές, οι εκδηλώσεις και εκστρατείες κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως η καθιέρωση της ημέρας αιμοδοσίας, η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι φιλανθρωπικές συναυλίες και η εκστρατεία ενημέρωσης γονέων για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

3.Οι εκδόσεις περιοδικών και εντύπων για γονείς και μαθητές και επίσης η δυναμική παρουσία μας στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Site: https://www.europalso.gr/