alter_ego_logo_400

ALTER EGO

Η ALTER EGO FACILITIES MANAGEMENT, μέλος του ομίλου εταιριών ‘ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ’, αποτελεί μία ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης & συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων, η οποία δραστηριοποιείται και καλύπτει ένα ευρύ δίκτυο πελατών σε πανελλαδικό επίπεδο. Ιδρύθηκε το 1986, με βασική της φιλοσοφία την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, στο καλύτερο δυνατό κόστος (Value for money).

Στρατηγικός στόχος της εταιρίας μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών μας και η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους με σκοπό τη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών.

Έχουμε επιλεγεί από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στο χώρο του Real Estate, Property Management και Facilities Management ως βασικός συνεργάτης τους για την ελληνική αγορά.

Πιστοποιημένη στο σύνολο των υπηρεσιών της με ISO 9001:2008 TUVRheinland, η ALTER EGO παρέχει 24ωρη κάλυψη μέσω του τηλεφωνικού της κέντρου 18 123. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, η συνεχής ενημέρωση για νέες τεχνολογίες, η πλήρης ασφαλιστική κάλυψη που προσφέρει στα έργα της, καθώς και η παροχή υπηρεσιών που ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα Health & Safety και τις αντίστοιχες εκτιμήσεις κινδύνου αποτελούν, μεταξύ άλλων, σημαντικούς παράγοντες επιτυχίας της ALTER EGO.