solinorgia_korinthou

ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς χαλυβδοσωλήνων, διεθνώς, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σε έργα ενέργειας και ειδικότερα για τη μεταφορά υγρών και αερίων καυσίμων και ένας σημαντικός προμηθευτής του κλάδου κατασκευών για κοίλες δοκούς μεγάλων διαστάσεων. Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1969, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και λειτουργεί ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια στη Βιομηχανική Περιοχή της Θίσβης, Βοιωτία.

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ προσφέρει στους ανά τον κόσμο πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών βασισμένες στην ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, την καινοτομία, την έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ δίνει έμφαση στη διατήρηση της ανταγωνιστικής θέσης της Εταιρείας με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, με υγιή χρηματοοικονομική διάρθρωση, με διαφάνεια και σεβασμό στους ανθρώπους και το ευρύτερο περιβάλλον, όπου δραστηριοποιείται. Οι αξίες αυτές είναι αδιαπραγμάτευτες και αποτελούν βάση για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της σύγχρονης επιχειρηματικότητας.