ate_asfalistiki

ΑΤΕ Ασφαλιστική

Δυναμικά  μαζί, κοντά σας ότι και αν τύχει

Η ΑTE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1980 με το όνομα ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Ανώνυμη Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων. με κύριο μέτοχο την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέχρι την είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, το 1999, συμμετείχαν με μικρό ποσοστό, Αγροτικές Συνεταιριστικές Οργανώσεις κάθε βαθμού.

Η ίδρυσή της ήταν το αποτέλεσμα του διαχωρισμού των ασφαλιστικών εργασιών από τις τραπεζικές, που μέχρι τότε ασκούσε η Α.Τ.Ε.

Τον Αύγουστο του 2005 μετά από τον επανασχεδιασμό του εταιρικού προφίλ της  ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και των εταιριών του ομίλου της, η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ απέκτησε το νέο της εμπορικό όνομα , ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Σήμερα η Εταιρία αποτελεί μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στον οποίο μεταβιβάστηκε ταυτόχρονα με το υγιές μέρος της ΑΤΕ bank, η οποία αποκτήθηκε απο τον Όμιλο Πειραιώς στις 27.07.2012.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική  είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, και με επιχειρηματική φιλοσοφία που είναι εστιασμένη στον Άνθρωπο.

Η φιλοσοφία αυτή, που περικλείεται στη φράση – slogan “Κοντά σας ό,τι κι αν τύχει”, εκφράζεται με την παροχή πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, που καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως την εταιρία με τις περισσότερο εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις.

Συνεχίζουμε… μεριμνώντας για τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ασφαλιστικές ανάγκες σας με πρωτοπορία στα ασφαλιστικά προϊόντα κι εξειδίκευση στις ασφαλιστικές καλύψεις.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική έχει αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων σε όλη την επικράτεια και εξυπηρετούν άμεσα κάθε ασφαλιστική ανάγκη.