Mamalakis Group of Companies

mamalakis_group_details-300x268Η Mamalakis Group of Companies εδρεύει στην Αθήνα, με υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη και δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας από το 1988.

Η εταιρεία εξειδικεύεται σε Εκτυπώσεις Offset, Ψηφιακές Εκτυπώσεις, Εκθεσιακές Εφαρμογές, Σκηνικά Συνεδρίων-Events, Ειδικές Κατασκευές και Οπτικο-Ακουστικό Εξοπλισμό.

Παράγει έντυπα, αφίσες, σημαίες, μπάνερ, backdrop, rollups, γιγαντοεκτυπώσεις για κάθε ανάγκη και σε κάθε υλικό, όπως, χαρτί, ύφασμα, ξύλο, αυτοκόλλητο, back light, αυτοκόλλητα δαπέδου, συστήματα προβολής και προώθησης, κάλυψη αυτοκινήτων-κτιρίων, κ.λ.π. και φροντίζει για την τοποθέτηση τους.

Επιπλέον διαθέτει Ηχητικό – Φωτιστικό Εξοπλισμό, Προβολικά Συστήματα, Αντιαεροπορικούς Προβολείς, Αρχιτεκτονικό Φωτισμό, Έγχρωμα Laser , Οθόνες, Συνεδριακό – Μεταφραστικό Εξοπλισμό, Ειδικά εφέ, Τράσσες, Τέντες, Εξέδρες και Πατάρια καθώς αναλαμβάνει και την Τεχνική Υποστήριξη αυτών.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της εταιρείας σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τον πλέον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να υποστηρίξει πλήρως κάθε απαίτηση των πελατών για το πιο απαιτητικό γεγονός.