ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (12/11/17)

2017 nov parnitha ΙΕΑ

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερη σημαντική εθελοντική συμμετοχή την ενέργεια δεντροφύτευσης περιοχής της Πάρνηθας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε  δεντροφύτευση στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας. Οι εργασίες, ξεκίνησαν το πρωί και ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι, όταν προσφέρθηκε ελαφρύ γεύμα.

Στην ενέργεια αυτή έλαβαν μέρος τόσο εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των διοργανωτών όσο και οργανωμένες συμμετοχές προσωπικού των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, εντός του πλαισίου των προγραμμάτων εταιρικής υπευθυνότητας.

Μεταξύ αυτών, με υψηλή συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων συμμετείχαν εταιρείες όπως η  Brings Hellas, η ΔΕΗ ΑΕ, η Premier Capital Hellas, κλπ.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι εταιρείες: Boussias Communications, Thecaller, Εcoenergein.com.

Ο ΣΚAΪ και το Ι.Ε.Α. στηρίζουν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

O ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.skai.gr, στο   www.iea.org.gr,  στο http://www.parnitha.eu/.

Πληροφορίες-Συμμετοχές:

Αφροδίτη Δαμιανού, τηλ. 2105121021, e-mail. marketing@iea.org.gr

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

anadasosi2_symmetoxi_dilosi

 

 

 

 

 

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση

Αίτηση Συμμετοχής στις Δράσεις ΙΕΑ

ypostiriktes-dentro-9-11