ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (6/11/2016)

parnitha IEA

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, ο ΣΚAΪ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) υλοποίησαν με επιτυχία ενέργεια δεντροφύτευσης σε περιοχή της Πάρνηθας, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016. 

Ο ΣΚAΪ και το Ι.Ε.Α. στήριξαν τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετείχαν σε δράση δεντροφύτευσης στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με χορηγούς επικοινωνίας την εταιρεία Boussias  Communications και το διαδικτυακό περιοδικό  ECOENERGEIN (www.eco-energein.com ).

 O ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις στο μέλλον. Περισσότερες πληροφορίες για τον ΣΚAΪ, το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.), τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το ΚΕΑΝ, θα βρείτε στο www.skai.gr, στο   www.iea.org.gr, στο http://www.parnitha.eu/.

Πληροφορίες-Συμμετοχές:

Δημήτρης Κοκορομύτης, τηλ: 210 5121021, e-mail: marketing@iea.org.gr

anadasosi2_symmetoxi_dilosi

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση

https://iea.org.gr/application-drasis-iea

 ypostiriktes_dendro_nov16b