ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΑΡΝΗΘΑΣ (5/6/2016)

banner_parnhtha_05_06_2016

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) διοργάνωσαν περιβαλλοντική δράση στην Πάρνηθα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.

Το Ι.Ε.Α. στήριξε τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του της Πάρνηθας, που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετείχαν σε δράση περιποίησης και καθαρισμού των εκτάσεων που δεντροφυτεύτηκαν στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε, με χορηγούς επικοινωνίας την εταιρεία Boussias  Communications και το διαδικτυακό περιοδικό ECOENERGEIN.GR.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.) και τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, θα βρείτε στο www.iea.org.gr και στο www.parnitha.eu.

Πληροφορίες-Συμμετοχές:

Δημήτρης Κοκορομύτης, τηλ: 210 5121021, e-mail: marketing@iea.org.gr

anadasosi2_symmetoxi_dilosi

Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κάντε κλικ εδώ

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση

https://iea.org.gr/application-drasis-iea

parnitha june 16c ypostiriktes